Öngyógyító módszerek 3. rész

Hívhatod Rafael arkangyalt, a smaragdzöld gyógyító energiáját, de e nélkül is elképzelheted amint megjelenik melletted ez a smaragdzöld fény, majd érezd amint a mellkasodon át egészen a szívedig hatol ez a csodálatos gyógyító fény.

Érezd a szeretet energiáját, és ez az energia a gerinced mentén elindul felfelé egészen a fejtetődig.

Érezd, amint ez a fény dolgozik a fejedben eltávolít minden negatív gondolatot, minden betegséget.

Engedd, hogy végezze a munkáját.

Ha már érzed a könnyebbséget, engedd meg Rafael arkangyalnak, smaragdzöld gyógyító fényét elindítsa lefelé és kitisztítson minden ártó energiát, mindent, ami a jó közérzeted útjában áll. Érezd, ahogy áramlik ez a fény lefelé, és egyre könnyebbnek tisztábbnak érzed magad.  

Rafael arkangyal fénye végig tisztította minden részed. Halad lefelé, majd a talpadon keresztül távozik. Csak a tiszta éltető energia marad. Engedd a tiszta éltető energiát felfelé áramolni. Állj meg a szívednél, majd haladj felfelé. A fejtetődön át engedd az energiát felfelé a Forrás középpontjához.  

Innen, a Mindenható tiszta ragyogó energiája indul el lefelé fényoszlopot alkotva árad és feltölti testedet és a körülölelő aurádat. Egészen a Föld középpontjáig hatol, ahol Föld Anyánk energiájával egyesülve elindul felfelé, és ez az energia körbe ölel, és folyamatos áramlásával tölt fel és védelmez.  

Amint érzed, hogy megtisztultál, térj vissza.  

Végy pár mély lélegzetet, és nyisd ki a szemed.  

(Szükség esetén többször ajánlott ismételni.) 

Öngyógyító módszerek 1. rész,  Öngyógyító módszerek 2. rész.