Energiaküldés

Lehetséges, hogy kicsit fura az összehasonlítás, mégis megteszem. 

A téma az energiaküldés: 

  • Ami lehet a vezeték nélküli energiaátvitel is. Ez olyan technológia, amely lehetővé teszi az elektromos energia továbbítását egyik pontról a másikra vezetékek vagy kábelek nélkül.  Pl.: a videóbeszélgetések, a távfelügyelet, ami javíthatja az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést is, különösen a rosszul ellátott területeken. Csökkentheti az egészségügyi költségeket is azáltal, hogy megszünteti a személyes látogatások szükségességét. Az egyik probléma, a téves diagnózis.
  • Nem ez a fő téma (csak mellékesen említést tettem róla), hanem a spirituális energia küldése, a távgyógyítás, az ember energiarendszerében a blokkok feloldása, energiával való feltöltése. Ám a spirituális energia küldésnél nincs téves diagnózis (ha azt megfelelő módon alkalmazzák), mert az egész energiatestet tisztítjuk, kezeljük. (Soha nem a szükséges orvosi beavatkozás helyett!!!)

Az energia egyensúlyát kell elérni.

A lényeg, ugyanúgy, mint az elektromos energia továbbítása lehetséges, ugyanúgy a spirituális energia is továbbítható távban, bárhová, ahol fogadják.