Biorezonancia 2.

  1. rész: 

Olvastam arról is, hogy volt néhány kísérlet arra vonatkozóan, hogy tanulmányt készítsenek a biorezonancia hatékonyságáról, de ezek közül sok nem nevezhető relevánsnak, mert rosszul megtervezett volt, ami megnehezíti a végleges következtetések levonását. Ezenkívül nincs egyértelmű mechanizmus, amellyel a biorezonanciának működnie kellene, ami megnehezíti hatékonyságának értékelését. Egy másik aggály az  volt, hogy kárt okozhat-e az ilyen fajta kezelés. A biorezonanciás eszközök elektromágneses sugárzást bocsátanak ki, amelyek egyes szakértők szerint negatív hatással lehetnek a szervezetre. Beszámoltak olyan emberekről is, akik a kezelések után kellemetlen mellékhatásokat tapasztaltak. Fejfájást, szédülést és hányingert. 

Ezen aggodalmak ellenére a biorezonanciát továbbra is sok orvos és beteg használja. Népszerűsége részben annak köszönhető, hogy nem invazív és gyógyszermentes alternatívát kínál a hagyományos orvosi kezelésekkel szemben.

Fontos! A biorezonanciás kezelés igénybevétele előtt is járj utána, végezz kutatást, és konzultálj hozzáértő személlyel (orvossal, terapeutával). Plusz: a józan paraszti ész üzenetét se hagyd figyelmen kívül.